Blir Evil Dead en filmmusikal?

Skrekkmusikaler er ikke noe ukjent fenomen. Alle har kanskje ikke sett South Park-guttas første spillefilm "Cannibal the Musical", men de fleste filminteresserte fikk med seg Tim Burtons "Sweeney Todd" da den gikk på kino ifjor. Og tror det eller ei, "The Evil Dead" har faktisk allerede blitt oppført som et teaterstykke på Broadway. Nå skriver Scifi.com på sine sider at en produsent er interessert i å lage en filmmusikal av stykket. Men når en eventuell oppfølger ser dagens lys, det vet ingen.

Plakaten til
Plakaten til "Evil Dead The Musical".

Musikalen mest lovende

Produsent Robert Tapert, som produserte "Evil Dead II" og "Army of Darkness", den tredje filmen i serien, kan fortelle at mulighetene for en oppfølger fremdeles er til stede:

- Det er en fyr [produsent Don Carmody] som ønsker å lage en 3-D musikal basert på stykket som gikk på Broadway. Og jeg tror fremdeles det er den ideen som virker mest lovende. Sam Raimi har også lovet at han skal lage Evil Dead IV engang i fremtiden med Bruce Campell i hovedrollen.

Nyinnspilling?

For en tid siden var det mye snakk rundt en eventuell nyinnspilling av den gamle filmen. Tapert ser ut til å fremdeles være positiv til ideen, men det er tydeligvis ikke alle som er enige med ham:

- Sam og jeg har snakket mye om det, og det har vært Sam som har vært mest interessert i å lage den, mens Bruce har lurt på `hvorfor` vi i det hele tatt skal lage en nyinnspilling. Den første Evil Dead-filmen var en film som veldig få fikk sett på kino, og den er ment å være en kinoopplevelse. Hvis vi kunne fått en eller annen ung fyr som sa `jeg kan lage denne mye bedre enn det Sam gjorde`, så synes jeg vi burde la ham få en sjanse, avsluttet Tapert.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen