Blir din nye mobil ett egg?

For det er unektelig befriende å se en konseptmobil som ikke fokuserer på alskens teknologiske muligheter. Det er det nemlig altfor mange som gjør, som dette monsteret.

Den tsjekkiske designeren Roman Tubi har derimot laget konseptmobilen Egg, som har en meget spennende form. Telefonen låner dessuten noen elementer fra Iphone, med sin store trykksensitive skjerm.

Ingen sinke
Selv om Egg ikke er utstyrt med de mest avanserte funksjonene på markedet, er det ikke snakk om noen teknologisk sinke. Telefonen skal nemlig være utstyrt med de fleste av funksjonene som forventes i dag.Egg har blant annet et kamera med oppløsning på 3,2 megapiksler. I tillegg skal den ha støtte for Bluetooth, USB og Wlan. Minnet er også blant de bedre på markedet med opptil fire gigabyte kapasitet.

Grensesnittet er tydelig inspirert av Iphone-suksessen til Apple, med store tydelige grafiske elementer, og en stor trykksensitiv skjerm. Mange vil nok faktisk hevde at designet og formen på denne mobilen også gjør den langt mer spennende enn Apples mobiltelefon.

Den store forskjellen er imidlertid at Apples telefon eksisterer, mens denne ikke er i produksjon. Forhåpentligvis endrer det seg, for dette ser ut som en telefon i hvert fall vi kunne tenkt oss.Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen