Blir dette iPhone?

Apple har og har hatt foten sin innenfor mange bransjer opp gjennom årene, men har så langt holdt seg resolutt unna mobilbransjen. Grunnene til det er sikkert mange, men Apples reservasjoner til tross, mange av selskapets trofaste tilhengere har i lengre tid etterlyst en egen Apple-telefon med spesielt god synkroniseringsstøtte for Apples eget operativsystem OSX. Det er det nemlig de færreste telefoner som har, og dette irriterer veldig dedikerte brukere i sær.

I tillegg har suksessen til Apples mediaspiller iTunes gjort at mange ønsker seg en telefon med iTunes-støtte. Motorola prøvde i fjor sammen med Apple med telefonen ROKR E1, men prosjektet strandet nesten før det var kommet på markedet og selskapene ga raskt opp samarbeidet.

Men de siste månedene har ryktene om Apples iPhone blusset opp igjen. Senest i forrige uke kunne investorselskapet PiperJaffray melde at de mente det var hele 75 prosent sannsynlighet for at iPhone er en realitet, og rådet derfor sine klienter om å investere tungt i Apple-aksjer.

Det går også rykter om at Apple skal bli mobiloperatør. Vi kunne så sent som i januar vise bilder av SIM-kort med Apples logo på. Om Apple først blir mobiloperatør, så er sjansen stor for at de vil satse tungt i mobilbransjen.

I påvente av at Steve Jobs skal vise frem "something really cool" med talltaster, antenne og ringefunksjon, så har mange Mac-entusiaster med ferdigheter innen bildebehandling tatt oppgaven i egne hender og prøvd å forestille seg hvordan en eventuell iPhone vil bli seende ut. Her ser du noen av de mange konseptmodellene. God fornøyelse!


Her er idéen at Apple skulle lage en Mac-versjon av Sony Ericsssons T610


Nok en kamskjellstelefon, denne litt mer fargerik


Det greie med konseptdesign er at det ikke må selge, noe vi mistenker at denne saken ville fått problemer med. Ihvertfall til designbevisste


Et kanskje litt mer realistisk konsept bygget på formfaktoren til iPod

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen