Flipagram inngikk nettopp en avtale med flere store plateselskaper. Dermed får brukerne tilgang til millioner av gratis lydspor, noe som skal lokke flere brukere til tjenesten.
Teknofil
Flipagram inngikk nettopp en avtale med flere store plateselskaper. Dermed får brukerne tilgang til millioner av gratis lydspor, noe som skal lokke flere brukere til tjenesten. (Bilde: Flipagram)

Blir dette det «nye» Instagram?

Mye ligger til rette for at appen blir en hit.

Det skal mye til for å slå seg opp med et flunkende nytt sosialt medium, med konkurrenter som Instagram, Snapchat, Facebook og Twitter. Allikevel burde det meste ligge til rette for Flipagram, som ifølge Mashable ser ut til å ta opp kampen mot de etablerte gigantene.

Slik kan en Flipagram-post se ut.
Slik kan en Flipagram-post se ut. Foto: Flipagram/iTunes

I Flipagram får du muligheten til å mikse dine egne bilder og videoer med musikk og filtre, før du deretter kan publisere resultatet til vennene dine. Det store trekkplasteret er imidlertid at du kan velge blant millioner av gratis låter, deriblant sanger fra verdenes største artister.

Dette er et resultat av en gigantisk avtale med flere store plateselskaper, og burde definitivt trekke flere brukere til tjenesten. Du kan også publisere det du lager på andre medier, som Instagram (!), Facebook, Twitter, WhatsApp og mange flere.

Dette er noen av artistene som har egen Flipagram-kanaler.
Dette er noen av artistene som har egen Flipagram-kanaler. Foto: Flipagram/Skjermdump fra Google Play

Klippenes lengde er for øvrig begrenset til 30 sekunder. Du kan også legge på tekst i forskjellige fonter, klippe i lydsporene og redigere mesterverket ditt på andre måter.

Det neste store?

Mange av artistene har også egne kanaler, der de jevnlig legger ut egne «Flipagrams». Blant disse kan nevnes Pitbull, Maroon 5 og Britney Spears, som alle ser ut til å bruke tjenesten jevnlig (eller betaler noen for å gjøre det).  

Det meste ser dermed ut til å ligge til rette for at Flipagram kan slå an, spesielt ettersom det er mulig å dele det du lager i konkurrerende medier. 

Lyst til å prøve tjenesten? Bare klikk på en av lenkene under:

Lyst til å prøve et alternativt sosialt medium?
Vi spredde et bilde fra Midtøsten til USA med «Plague» »

(Kilde: Mashable, Google Play, Flipagram)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen