Blingbling for nerder

Er du tent på en nerd men sliter med å rive ham vekk fra dataskjermen? I så fall kan du nå ha funnet en løsning på problemet. Selskapet PIX har nå kommet med en medaljong, kalt nettopp PIX, med LED-skjerm som raskt burde få oppmerksomheten vekk fra World of Warcraft og over på deg.

Medaljongen er enkel i utforming, har to taster på siden samt inngang for lader og data. Skjermen består av 177 røde LED-dioder som lyser opp og viser animasjoner.

PIX er enkel å bruke. Du kan stille medaljongen inn på å vise både tekst, bilder, forskjellige mønstre og til og med enkelte animasjoner - alt for å få din utkåredes oppmerksomhet. Du kan laste inn nye animasjoner, tekststykker og kombinasjoner av det fra datamaskinen, og til og med lage egne mønstre som vises på skjermen.

Og hvem sa det var usosialt å være nerd? Med PIX kan du utveksle data via datamaskinen på egne PIX-forum, på epost og MMS, og skulle du være så heldig å møte en nerd på byen med PIX, så kan du koble din medaljong mot den annens og utveksle identitetsinformasjon via infrarøde signaler. Dermed slipper du å gå de pinlige skritt og be om telefonnummer eller fullt navn. Med det håper skaperne bak PIX å skape en ny trend.

Selskapet bak PIX er noe mindre flink med å opplyse nyttig informasjon enn de er flink til å fortelle hvor bra produktet deres er. Det er for eksempel ikke oppgitt batterilevetid eller øvrige funksjoner på selskapets produktsider.

Skulle du allikevel la deg friste og føle at PIX er det som skal til for at du kaprer drømmegutten eller -jenten, så kan du få kjøpt PIX på KJGlobal for den nette pris av €56 eller vel 500 kroner.

(Kilder: KJGlobal)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen