Bling-bling i påskefjellet

Se det for deg: Fjellanorakk. Langrennsski. Stor tursekk. Gamasjer. Og en rosa, liksom-diamantbefengt håndfri som titter frem fra pelskanten rundt hetta.

Hva kan vel være stiligere enn å suse over påskefjellets gnistrende krystallteppe med en matchende lyseffekt dinglende ved øret? Sannelig om vi vet.

Kjøp på nettet

Drømmebildet kan bli virkelighet med Diamante Bling Bluetooth Headset. Herligheten kan kjøpes for den fjellfriske sum av 430 kroner. Pluss fraktomkostninger, da.

Dessverre kan du ikke spenne på deg skia og suse av gårde til mobilforhandleren din for å kjøpe den, i hvert fall ikke så vidt vi vet. Derimot kan du klikke her og bestille den på nettet fra Mobileguru i England.

Kompatibel med det meste

På den samme siden loves det at bling-dingsen fungerer med de aller fleste mobiltelefoner med Bluetooth, at den takler de sedvanlige 10 meterne med avstand fra telefonen før forbindelsen brytes, og at den kan pares med opptil 8 enheter samtidig, hva nå enn det skal være godt for.

Den lades på to og en halv time, holder seg parat i hvilemodus i opptil 200 timer og lar deg snakke med begge hendene rundt skistavene i fem timer i strekk før strømmen er oppbrukt.

Da er du sikkert så sliten at du uansett bare vil sette deg ned på reinsdyrskinnet med en appelsin. Vel å merke med øret ut mot skiløypa, slik at forbipasserende kan blingse i misunnelse over solskinnets lysspill i bling-blingen din.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen