Bli prøvekanin for Nokia

Flere av tungvekterne i IT-verdenen har nemlig hatt stor suksess med prøveversjoner av ny programvare. Mesteparten av funksjonaliteten til søkegiganten Google har vært tilgjengelig i betaversjon i lang tid før offisiell lansering.

De har funnet ut at dette er en fin måte å vise verden hvor innovativ selskapet er, samtidig som de mest interesserte brukerne får testet ut spennende programmer. Selvsagt uten at alle funksjoner fungerer helt tilfredsstillende. Det er tross alt faren med slike prøveversjoner.

Beta Labs

Nokia slenger seg nå på trenden. De har nylig åpnet nettstedet Beta Labs hvor mobilbrukere kan følge med på utviklingen og laste ned de nyeste applikasjonene.

Blant programmene som ligger ute for nedlasting er blant annet programmene Wellness Diary og Sports Tracker. Disse lar brukerne henholdsvis holde kontroll på helserelaterte hendelser i livet og samler informasjon om treningsrutiner ved hjelp av GPS.

Begge disse programmene krever at mobilen kjører operativsystemet Series 60. Besøk betalaben til Nokia på disse nettsidene.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen