Bli ny til nyttår
Teknofil

Bli ny til nyttår

Annonsør­innhold
Les hele saken »
I julen spises det mye fet mat og drikkes mye god drikke. Ikke alt er like godt for kroppen og det er kanskje ikke alle som er like fornøyde når nyttår kommer. De fleste nyttårsforsetter utsettes som seg hør og bør tilø etter nyttår, men hvis du vil bli fiks i en fei, så kan nettet hjelpe deg. Det hjelper nok ikke i virkeligheten, men litt moro skal du i det minste få.

Få en kjendisfrisyre
Nettsiden Hairmixer gir deg nemlig muligheten til å skifte hårstil, gå ned opp til 22 kilo kjapt, og til og med utføre litt kjapp plastisk kirurgi. Vil du for eksempel ha samme hårfrisyre som Mel Gibson, eller kanskje Will Smith får du det kjapt her. Det eneste du selv behøver å gjøre er å laste opp et profilbilde av deg selv. Dette må du så tilpasse for å få det til å stå perfekt. Nettstedet genererer så automatisk ny frisyre til deg.


Gå ned i vekt kjapt
Du kan så bruke din nye look og kjapt fjerne noen kilo, forminske nesen din, heve kinnbena eller hva med en liten leppeforstørrelse? Resultatet blir heldigvis avskrekkende nok til at du kommer til å utføre dette i virkeligheten, men om du ønsker det kan du printe ut bildet av deg selv og vise frem ditt nye jeg på nyttårsfesten.


Tjenesten vil neppe hjelpe deg å bli kvitt juleflesket i virkeligheten, men om du har litt tid å slå i hjel, eller vil beskue hvordan du ville sett ut med en annen frisyre, så er den vert et minutt eller to.

Her finner du tjenesten Hairmixer.

Her kan du ta litt plastisk operasjon på dine egne bilder.

Her kan du kjapt gå ned i vekt.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen