Bli kvitt monstrene

Denne er vel litt på kanten, men likevel: Siden dette produktet kan redde livet ditt, tar vi det med. Kan du huske monstrene under sengen din fra da du var liten? Eller er de der kanskje fortsatt? Da er dette nattlyset noe for deg.

Dette nattlyset er like genialt som det er enkelt. Alle vet jo at monstre dør om de får lys på seg. Mens et vanlig nattlys på nattbordet eller i stikkontakten kanskje sørger for at monsteret holder seg under sengen, tar dette lyset knekken på udyret rett ved kilden.

Lampen er utstyrt med 14 blå LED-lys. Dette er behagelig for oss mennesker, med det rene helvete for monstrene under senga. Dermed kan du en gang for alle si farvel til drager, hekser, troll, dodrauger og andre kryp, og sende de tilbake til underverdenen.

Med sine omtrent 13 cm i diameter og en høyde på knappe 4 cm får dette lyset plass i kofferten din, slik at du kan ta deg av monstre på hoteller og andre steder du måtte finne på å sove når du er ute på tur. Lampen koster omtrent 200 kroner ($30) hos Solutions. Og hvis du lurte: Ja, den kan også brukes i skapet også.

(Kilder: Engadet.com, Strangenewproducts.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen