Bli en mobilkriger

Tusner av nordmenn har militærinspirerte klesplagg hjemme i skapet sitt. I fjor kunne man knapt nok gå i en klesbutikk uten å bli møtt med kamuflasjefarger og mørkegrønne klær. Nå er denne moten sakte med sikkert på vei ut igjen, og til sommeren er du kanskje håpløst utdatert i noens øyne om du ikler deg militærgrønt.

Om du likevel vil være en urban soldat, og syns det er bortkastede penger å kaste klær bare fordi klesindustrien har kommet på nye farger og mønstre, bør du i alle fall gå til anskaffelse av matchende tilbehør til uniformen.

NTT DoCoMo har nettopp introdusert sin nye skyvetelefon, som ser ut som et stykke høyteknologisk kommunikasjonsverktøy fra forsvaret. Modellen heter Music Porter X, og inneholder en voksen gigabyte med minne til musikk og annen informasjon.

Menyene i telefonen er basert på Macromedia Flash, den samme teknologien som ligger til grunn for blant annet mange spill på internett. Alt i menyene er militærinspirert, og i stedet for enkle ikoner finner du brytere og skruknapper, som på militært utstyr.

Music Porter X har en 2,8 tommers skjerm med en oppløsning på 240 x 400 piksler og en fargedybde på 262 000 farger. Selve telefonen måler 10,9 x 5 x 2,4 cm og veier 136 gram.

Om du bare må ha denne militærtelefonen, er det to ting du må gjøre først. Først og fremst må du flytte til Japan, siden telefonen benytter seg av det japanske FOMA-nettet. Dernest må du bli abonnent hos DoCoMo og betale 55 kroner i måneden (¥980). Music Porter X kommer i salg i ditt nye hjemland 8. april.

(Kilder: Reghardware.co.uk, Mobilemag.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen