Bli en mester i Internett

Nettet er et forholdsvis nytt fenomen historisk sett. Bredbånd ble sånn sett ikke allemannseie før 2000-tallet.

Likevel er det allerede flere mennesker i dag som ikke kan leve uten Internett, som sådan finnes det også unge som aldri har opplevd en verden uten Internett som allemannseie.

Slik har det ikke alltid vært.

Flere villige læremestere
På 90-tallet var Internett forholdsvis nytt. Heldigvis var det flere som tok på seg oppgaven med å lære opp andre i hvordan de skulle kunne bruke og forholde seg til dette fenomenet.

En av disse var vår egen Petter Nome. I 1995 på nasjonal TV forklarte deg hva dette nye fenomenet var, og tok med publikum helt til Hawai til stor applaus.

Bli meter av nettet
Petter Nome er derimot for nybegynner å regne sammenlignet med amerikaneren Dale Cassenigan jr. I 1997 tok han på seg den vanskelige oppgaven å lære verden hvordan de skulle mestre nettet. Gjennom hans tre "How to" videoer skulle du lære hvordan du kunne surfe, hvordan du skulle kunne prate med damer og hvordan du skulle kunne se de siste sportsresultatene på Internett.

Om han ble særlig rik på disse videoene er uvisst, men markedsføringsvideoen hans er i det minste hysterisk:


Kommentaren "Ingen kan tjene penger på Internett" vil for alltid stå som en klassiker. Dale selv regnet nok ikke med at Internett skulle utvikle seg såpass at hans gamle reklamevideo skulle bli spredd globalt til forlystelse for alle verdens nettbrukere.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen