Bli beta-tester for AMD

Nærbilde av wafer med AMD-firekjerner
Nærbilde av wafer med AMD-firekjerner
Bilde: AMD

Aprilsnarr: Som mange fikk med seg var dette årets aprilsnarr på Hardware.no.

Beta-testere har lenge vært en kjent fenomen i programvare-bransjen. Som beta-tester får man tilsendt en tidlig versjon av produktet og gir tilbakemeldinger til produsenten om hvordan det fungerer.

Foreløpig har beta-testing av hardware-komponenter vært forbeholdt produsentene selv. Nå ønsker imidlertid AMD å involvere sine egne sluttbrukerkunder i et prøveprosjekt - og det er først og fremst ekspertbrukere og entusiaster AMD er ute etter.

Firekjerne

I samarbeid med flere teknologinettsteder søker AMD etter betatestere til sine kommende firekjerneprosessorer basert på "Barcelona"-designet. De som blir utvalgt som testere mottar en pakke med hovedkort, prosessor og minne, mens man må stå for resten av testsystemet selv. Utstyret kan beholdes etter endt betatesting.

Underveis i testperioden må man avgi en månedlig rapport til AMD, om hvordan systemet fungerer i praksis. Det er ønskelig at testerne representerer et bredt utvalg brukeregrupper, som spillere, overklokkere, profesjonelle brukere og andre.

I første omgang er AMD ute etter 1000 personer til beta-testingen. Hvor mange av disse som skal være fra Norge er foreløpig ikke kjent, men vi antar at det blir "først til mølla"-prinsippet.

Er du interessert?
Dersom du kan tenke deg å bli med som beta-tester, send oss en e-post, så videreformidler vi adressen din til AMD. Du mottar en e-post om at henvendelsen er registert. De som blir utvalgt kontaktes av AMD.

Så gjenstår det å se om andre hardware-produsenter vil følge i AMDs fotspor. Dette er uansett et spennende tiltak, som forhåpentligvis vil føre til bedre produkter.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen