Bli med på nasjonal fotovandring

Teknofil Bli med på nasjonal fotovandring

(Bilde: Montasje: Are Thunes Samsonsen, Akam.no)

Bli med på nasjonal fotovandring

Akam og Japan Photo samarbeider om å få fotografene opp fra godstolen og ut i gatene.

Prosjektet nasjonal fotovandring som Japan Photo arrangerer i samarbeid med Akam, begynner å ta form, og du kan nå forhåndspåmelde deg på en rekke måter.

Alle Japan Photos butikker kan ta imot forhåndspåmelding per e-post, telefon eller personlig oppmøte, eventuelt kan du melde deg på via facebook.

Nasjonal fotovandring arrangeres i år i åtte norske byer, og blir du med kan du vinne fotoutstyr til 30 000 kroner. Totalt er hele premiepotten verdt 100 000 kroner.

Nasjonal fotovandring går i år av stabelen 12. mai.

Hver deltager kan levere maksimalt tre bilder hver, og en jury vil så velge en vinner fra hver by som går videre til den nasjonale konkurransen. Har du ikke mulighet til å bli med i år, så ikke fortvil. Akam har allerede planer om å holde et tilsvarende arrangement neste år, og da enda flere steder i landet enn i år. Mer info om dette kommer senere.

Tema for dagen og konkurransen er som tidligere annonsert "Skråblikk på byen".

Bildene skal være i JPG-format i god oppløsning, og må leveres inn i en Japan Photo-butikk senest onsdag 16. mai. Både de lokale og de nasjonale vinnerbildene vil presenteres på Akam.

Mer informasjon for akkurat din by finner du på Akam.no. Mer informasjon får du også i de ulike lokale Japan Photo-butikkene.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen