(Bilde: Tomsi42)

Bli med på fototreff i Oslo

Ivrige akamister vil ha deg med for å dokumentere hovedstaden denne helgen.

Det er sommer og det betyr at nordmenn i det langstrakte land kryper ut av de koselige hjemmehulene sine for å nyte dagslyset og den nesten behagelige temperaturen.

Trenger du en unnskyldning til å komme deg ut denne helgen og bor i østlandsområdet? Hvorfor ikke bli med forumbrukerne våre på fototreff i hovedstaten?

På tur over Grønland

Planen akamistene har lagt denne gangen, er å gi via Barcode til Grønland, og derfra videre oppover Akerselva før de ender på Grünerløkka.

På ruta vil det bli muligheter for fotografering av både moderne arkitektur, gatefoto, naturbilder og masse mer. Sosialt samvær og forfriskninger vil det også være stor sannsynlighet for.

Høres dette interessant ut? Oppmøte er ved den store tavla i avgangshallen på Oslo S klokken 14.00 på lørdag. Du kan selvsagt også melde din interesse i forumtråden.

Ikke bare Oslo

Hvis du ikke befinner deg i østlandsområdet, oppmuntres det stadig til fototreff andre steder i landet også. Nylig gjennomførte noen trønderakamister en rundtur rundt Liavatnet, mens østfoldingene planlegger en tur ut i midten av juli.

Blinkskuddene kan du dele med oss i bildekritikken over helgen, i tillegg til at det opprettes egne galleritråder for treffene.

God fotohelg!

Trenger du noen tips på veien? Her er ti kjappe som kan gjøre underverker med bildene dine »

Toppbildet er lånt av tomsi42.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen