Bli med og betatest Amobils nye mobilsider

(Bilde: Kurt Lekanger, Amobil.no)

Bli med og betatest våre nye mobilsider

Nye mobilsider skal fungere bedre på alle skjermstørrelser.

Vi holder i disse dager på med en større omlegging av nettsidene våre, for å gi deg som besøker oss fra mobilen en enda bedre opplevelse. Etter hvert vil nye nettsider rulles ut også for de andre nettstedene i Tek.no-nettverket.

I dag får du servert enten knøttsmå mobilsider eller store websider, avhengig av hva slags enhet du kommer fra. Dette fungerte godt den gang da det stort sett var to typer enheter å besøke oss fra; mobil eller PC. I dag surfer leserne våre på enheter med skjermer i alle mulige størrelser og med alle mulige skjermoppløsninger; fra minimobiler med 2,5-tommers skjermer til 5-tommers Galaxy Note II og 10-tommers iPad med Retina-skjerm.

Vi må derfor lage nettsidene enda smartere, slik at de ser bra ut på alle skjermer.

Vi inviterer nå deg til å bli med og prøve ut de nye sidene, slik at vi får luket vekk eventuelle feil før vi lanserer sidene offisielt senere.

De nye nettsidene er basert på det som på fagspråket kalles "responsivt design". Det betyr i praksis at sidene automatisk tilpasser seg skjermer i ulike størrelser. Henter du opp sidene på en mobiltelefon med liten skjerm, får du menyer som egner seg for denne skjermstørrelsen. På nettbrett vil du se litt mer, mens du på en PC vil få hele nettsiden slik du er vant til.

Dette gjør det enklere for oss å gi deg en best mulig brukeropplevelse uansett skjermstørrelse.

Den andre store fordelen med den nye løsningen er at du vil få tilgang til alle tilleggstjenestene våre, som app-guider, tips, og andre ting. Med responsivt design vil stort sett alt du finner på websidene også være der på mobil.

Vi vil ha ros og ris!

Selv om vi har jobbet mye med å teste ut de nye sidene på mange forskjellige nettbrett og mobiltelefoner i det siste, trenger vi din hjelp til å luke ut eventuelle feil.

Vi oppfordrer deg derfor til å prøve ut sidene på din mobiltelefon eller ditt nettbrett, og gi oss tilbakemeldinger i kommentartråden under. Og selv om vi liker ros, er det minst like viktig for oss å få tilbakemeldinger om ting som ikke er bra eller ikke fungerer optimalt. Har du forslag til forbedringer?

Du kan også sende en e-post med tilbakemeldinger til kurt@tek.no.

For å teste besøker du amobil.stage.hw.no fra mobiltelefonen eller nettbrettet ditt.

PS: Du kan også teste hvordan nettsidene tilpasser seg ulike skjermstørrelser ved å åpne dem på PC-en og endre bredden på nettleservinduet.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen