Bli en trendguru med msnNOW

Teknofil Bli en trendguru med msnNOW

Bli en trendguru med msnNOW

Denne tjenesten varsler deg om nye trender på nettet.

Er du en som liker å følge med på nyheter og trender på Internett, men som stadig vekk oppdager noe for sent? Nå lanserer Microsoft en tjeneste for deg, som skal fange opp ferske trender på nettet.

Den nye tjenesten heter msnNOW og er den første av sitt slag fra Microsoft. msnNOW er lagd spesielt for å fremheve trender som er på vei opp rundt omkring på Internett, og lar i tillegg brukere selv få bidra med innspill om trenden og hvorfor den er verdt å sjekke ut.

Hva man gjør det til

msnNOW søker gjennom en rekke kilder i sanntid – som Facebook, Twitter, Bing og BreakingNews.com. Dermed skal trendbevisste mennesker kunne holde seg konstant oppdatert på hva som er den siste snakkisen.

Hvor nyttig funksjonen er, kommer an på hva man gjør det til selv. Nyhetsbyråer og liknende kan for eksempel snappe opp ny utvikling raskere enn tidligere, eller man kan spre ideer mer effektivt enn før.

Enkelt og oversiktlig

Designen på tjenesten er enkel og stilren, noe som er viktig med tanke på de store mengdene informasjon man gjerne må bla seg gjennom. Nye emner har kildene representert via en liten logo ved siden av tidspunktet, slik at man lett kan se hvor nyheten eller trenden stammer fra.

msnNOW er tilgjengelig på tvers av enheter og plattformer – deriblant stasjonære PC-er, smarttelefoner og nettbrett, samt via Facebook- eller Twitter-kontoer.

Sjekk ut tjenesten på now.msn.com, les mer informasjon eller se mer i videoen nedenfor:

<a href='http://www.bing.com/videos/browse?mkt=en-us&vid=24b787a7-8dfe-46f6-bfc2-80da29a71a67&from=sharepermalink&src=v5:embed::uuids' target='_new' title='msnNOW Arrives Today: Know About It' >Video: msnNOW Arrives Today: Know About It</a>

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen