Ble selv arrestert da han filmet pågripelse med mobilen
Teknofil
(Bilde: YouTube)

Ble selv arrestert da han filmet pågripelse med mobilen

Politiet følte seg «truet av hans nærvær».

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Lazaro Estrada jobbet som DJ i en butikk i Florida, da politiet kom for å arrestere innehaveren av butikken på grunn av ubetalte trafikkbøter. Han synes politiet var i overkant tøff i behandlingen av arbeidsgiveren, og trakk derfor opp mobilen sin for å filme det som skjedde, ifølge Cnet News.

Det burde han kanskje ikke gjort, for det førte til at også Estrada ble arrestert av politiet. Hvorfor? I politirapporten hadde politibetjenten notert at han «følte seg truet av hans nærvær», og at han ble arrestert for å ha hindret politiarbeidet. 

Estrada selv sier imidlertid at han ble bedt om å trekke seg unna situasjonen, noe han gjorde umiddelbart. På avstand dro han opp mobilen for å filme det som foregikk. Nå har det blitt rettssak av DJ-ens pågripelse, hvor den mistenkte har lagt frem videobeviset som ble tatt med mobilen. Der kommer det ifølge Cnet News frem at politiet selv ikke var helt sikre på hva de kunne anklage ham for før de arresterte ham.

Mannen selv sier at han ble fengslet i 10 dager i et intervju med YouTube-kanalen WeAreChange, men vi finner ingen ytterligere informasjon på at dette stemmer, eller om det utelukkende skal ha vært på grunn av filmingen. Estrada skal tidligere ha blitt straffet for et biltyveri, samt å ha kjørt uten førerkort ved flere anledninger, ifølge TV-kanalen CBS Miami.

Her ser du det Estrada filmet:

Også NYPD får gjennomgå i disse dager:
New York-ere legger ut bilder av politivold på Twitter »

(Kilde: Cnet News, CBS Miami)

 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen