(Bilde: Sandberg)

Blåtannplugg til iPhone-dock

Har du en mobiltelefon som ikke passer på lydanleggets iPhone-dock? Her er løsningen.

Sandberg har valgt å gi dingsen sin det beskrivende navnet «Bluetooth Link for iPhone Dock». Produktet er en sort plastdings som kan minne om minnekortleseren du kan kjøpe til iPad, men med hunnplugg i stedet for hannplugg.

Foto: Sandberg

Hunnpluggen plasserer du på iPhone-høyttalerens hannplugg, og dermed er iPhone-høyttaleren blitt til en Bluetooth-høyttaler.

Fordeler og ulemper

Det er både fordeler og ulemper med denne løsningen. Lydkvaliteten har en tendens til å forringes ved overføring med Bluetooth, og du får ikke ladet telefonen din samtidig som du spiller musikk, noe som er litt av vitsen med en høyttalerdock.

Fordelen er at du slipper å gå bort til høyttaleren for å styre musikken, og at du kan spille musikk fra en hvilken som helst kilde som har Bluetooth A2DP.

Overflødig?

Alternativt kan du selvsagt spille musikk fra mobilen på din iPhone-høyttaler via lydinngangen på høyttaleren (aux). Det krever at høytaleren har inngang for ekstern lydkilde (de aller fleste har dette) og at du har kabelen som trengs for å koble enhetene sammen. Du trenger heller ikke Sandberg-pluggen om det allerede er Bluetooth-mottaker i anlegget ditt.

Sandberg Bluetooth Link for iPhone Dock har en veiledende utsalgspris på 389 kroner.

Les også vår test av AirPlay-høyttaleren Logitech UE Air Speaker.

Kommentarer (3)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen