Blackberrys perle til Norge først

Alternativ tekst mangler
Blackberry Pearl er på vei til Norge.

Blackberrys nye mobiltelefon Pearl er på vei til Norge. Blackberry er det mobile e-postsystemet som har gjort stor suksess i USA, og som nå så smått har begynt å selge i Norge.

Skal vi tro Trigcom, den norske Blackberry-distrubutøren, har Blackberry blitt svært godt mottatt her hjemme. Det gode salget skal i følge presseansvarlig i Trigcom, Tom Bøe, være grunnen til at Pearl kommer til Norge lenge før Sverige og Danmark.

- Det er en rekke store selskap og en rekke offentlige institusjoner som er med oss nå, sier Bøe til VG Nett.

Pearl er for øvrig ganske mye mindre enn 8700g, som selges i dag. Med målene 10,7 x 5 x 14,5 cm og en vekt på 90 gram, burde denne telefonen gli rett ned i innerlomma til enhver dressjakke.

Størrelsesreduksjonen betyr også at skjermen har blitt mindre og fått lavere oppløsning. Mens 8700g hadde 320 x 240 pikslers oppløsning, har Pearl fått 240 x 260 piksler.

Oppgraderingslisten består ellers av minnekortstøtte, nærmere bestemt microSD, blåtann versjon 2 og kamera på 1,3 megapiksler. EDGE er beholdt, slik at du laster ned e-post kjapt og greit.

Batteritiden har imidlertid blitt noe redusert. Mens 8700g på papiret ga deg fire timer tale og 450 timer hviletid, har Pearl tre og en halv time tale, og 360 timer hvile.

Hva prisen på Pearl blir når den kommer til Norge er usikkert.

Mer om Blackberry:

Test av Blackberry 8700g >
Guide til Blackberry >

(Kilde: VG Nett)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen