BlackBerry planlegger flere snodige telefoner
Teknofil
(Bilde: BlackBerry/teknofil.no/montasje)

BlackBerry planlegger flere snodige telefoner

«Passport» var bare begynnelsen.

BlackBerry solgte 200 000 eksemplarer av BlackBerry Passport i løpet av de to første dagene den var i salg, skriver Phone Arena. Dermed ser det bedre ut enn på lenge for selskapet. Det har vært snakk om både splittelse, nedleggelse og avvikling, men ettersom trenden nå har snudd, virker det som BlackBerry er i ferd med å gjøre helomvending.

Nå skal i alle fall BlackBerry-sjef John Chen ha gitt klarsignal til å utvikle flere «spesielle» telefoner, slik som «Passport».

Gammeldags?

Slik ser Blackberry Passport ut.
Slik ser Blackberry Passport ut.Foto: BlackBerry

Utover dette vet vi lite, men at det blir telefoner med et noe iøynefallende design eller med et visse kvaliteter beregnet på noen få oppgaver er det liten tvil om.

«Passport» har fått navnet sitt på grunn av den kvadratiske formen på skjermen og formatet selve telefonen er i. Man skulle tro at en telefon med fullt tastatur og en så merkelig form ikke akkurat ville slå an, men det har telefonen altså gjort på det nordamerikanske markedet.

Den kanadiske mobilprodusenten forsøker også å nå ut til sine gamle tilhengere med telefonen BlackBerry Classic, som ser ut som en reise tilbake tiden før 2007, med fullt Qwerty-tastatur, styreflate og velkjent BlackBerry-design. Om de vil lykkes med dette er imidlertid helt i det blå.

Fremtiden ser kanskje en smule lysere ut for BlackBerry nå,
Men de har hatt alvorlige problemer tidligere! »

(Kilde: PhoneArena)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen