BlackBerry-sjef Thorsten Heins utnevte Alicia Keys til "Global creative director" under fjorårets BlackBerry 10-lansering.
Teknofil
BlackBerry-sjef Thorsten Heins utnevte Alicia Keys til "Global creative director" under fjorårets BlackBerry 10-lansering.

BlackBerry dropper Alicia Keys

Artisten slutter i direktør-rollen hun fikk i fjor.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Alicia Keys slutter i rollen som "global creative direktør" i BlackBerry, melder Cellular-News. Kanskje var ansettelsen bare ment som et PR-stunt, i forbindelse med lanseringen av operativsystemet BlackBerry 10 for ett år siden, men i alle tilfeller virker det ikke som det har kommet så veldig mye ut av samarbeidet for noen parter.

Den amerikanske artisten har det siste året "nådd ut til artister", samt jobbet med BlackBerrys stipendordning for kvinner, i sin direktørstilling. At Keys på et tidspunkt ble observert med en iPhone i hånden skal ifølge Cellular-News ha vært litt kontroversielt.

"Vi har satt pris på muligheten til å jobbe med en slik utrolig talentfull og engasjert person," skriver BlackBerry i melding, uten å gå i detalj på hvorfor samarbeidet mellom partene tar slutt etter ett år.

Derimot er det ingen skjult hemmelighet at BlackBerry sliter voldsomt om dagen:
Store kutt og kanselleringer for BlackBerry

(Kilde: Cellular-News)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen