Blåtann på iPod

Jabra lanserte i vår en påsettbar blåtann-adapter til Apples iPod-spillere, som nå endelig har fått en butikkdato. Ved å gi iPod blåtann-støtte kan du endelig slippe unna ledningshysteriet som hodesett og en eventuell håndkontroll medfører.

Nye Jabra A125s passer til de fleste iPoder, iPod Mini og iPod Nano, og er en spesialutgave av A120s, som bruker standard minijack-overgang, tilpasset iPod. Så langt har Apple unngått å installere blåtann i sine musikkspillere, og skal du bruke iPod-en din uten noen helst form for ledning mellom hodesett og spiller, er A125s eneste løsning.

Om du lurer på hvorfor ikke Apple har kommet med blåtann-støtte i sine iPod-er, så er det nok flere grunner til den. En av grunnene er at overføring av musikk over blåtann med A2DP-standard er svært strømkrevende.

Men siden A125s kommer med egen strømforsyning og lader slipper du å se at batterilevetiden på iPod-en din halveres. Faktisk vil du nok heller oppleve at A125s holder ut lenger enn iPod-en siden adapteret, ifølge Jabra, skal kunne brukes i opptil 10 timer før det må lades på nytt. Hviletiden er på 250 timer.

A125s vil være i salg fra og med august.

(Kilder: Jabra, MobileMag)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen