Blåtann i skibakken

Motorola har inngått en 3-års avtale med Burton Snowboards om å produsere en serie klær og utstyr med trådløs teknologi. I tillegg til Blåtann-jakken, planlegges det en lue og hjelm.

Motorola har kunnet vise til en positiv markedsvekst den siste tiden, og utnytter det til fulle. Samarbeidet med Burton er bare en av mange avtaler Motorola har inngått med andre produsenter for å nå nye kundegrupper. Burton, som er verdenskjent for sine kolleksjoner med snowboardutstyr, ser også sitt snitt til å øke kundegrunnlaget.

Blåtann-jakken har egne lommer, som er spesialtilpasset for Motorolas mobiltelefoner og mp3-spiller. Jakken vil beskytte mobiltelefonen og musikkspilleren din mens du har en aktiv dag i skibakken.

I jakkeermet finnes en kontrollbrikke. Med denne kan du styre både telefonens og mp3-spillerens aktiviteter uten å måtte stoppe opp og ta disse opp av lommene.

Jakkens hette har hodetelefoner installert. Dermed slipper du å ha jakken full av ledninger som ville vært til hinder for bevegelsene. Skulle du likevel ønske å bruke et hodesett med Blåtann, kan de integrerte fjernes fra hetta. En mikrofon er installert i nærheten av kragen på jakken.

Jakkens utseende vil være tilnærmet likt Burtons andre jakker, med et enkelt og stilfullt design. Hvordan Burton og Motorola har tenkt å løse problemet med å vaske jakkene, er usikkert. Løsningen må bli at man kan ta ut Blåtann-enhetene.

Dette er ikke første gang Burton har samarbeidet med produsenter av teknologisk utstyr. Et tidligere samarbeid med Apple resulterte i klesplagg med en spesiallomme laget for å passe iPod.

Blåtann-jakken er ventet å dukke opp i butikkene i andre halvdel av 2005. Om den kommer til Norge og hva den koster,er foreløbig uvisst. Burtons vanlige jakker har en pris fra 1200 og opp til 5000 kr.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen