Blåtann i brillene

Motorola satser stort på Blåtann for tiden, og viste på CES fram prototyper på både jakker, knapper og hjelmer med Blåtann-funksjoner i samarbeid med Burton, produsent av snowboardutstyr.

Nå er det klart at Motorola også innleder et samarbeid med brilleprodusenten Oakley. I første omgang er målet å integrere Blåtann-teknologien i solbriller. Motorola opplyser at resultatene av samarbeidet skal være klare innen et halvt år.

Solbrillene skal gi deg muligheter for å trådløst styre alle dine andre enheter med Blåtann, som for eksempel mp3-spilleren eller mobiltelefonen. Det er også muligheter for at samarbeidet vil resultere i mer enn høyteknologiske solbriller, siden Oakley også er kjent for sine klokker, sko og hodeplagg, for å nevne noe. Oakley selger nå en serie solbriller, som har en fullverdig mp3-spiller innebygget. Det er foreløpig usikkert om Blåtann-solbrillene vil være av lignende design.

Dette samarbeidet vil bære frukter for begge parter. Det gir Motorola en unik mulighet til å utvide sitt marked betraktelig samtidig som Oakley får et ben innenfor elektronikkens verden. Det er foreløpig ikke kommet noen opplysninger om priser på Motorola og Oakleys Blåtann-solbriller. Men Oakley er ikke kjent for å lage lavprisbriller. Så er du lysten på et par av disse, må du være forberedt på å måtte slanke lommeboken betydelig.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen