Blåtann i bilsetet

De trådløse håndfrisettene blir stadig lettere og mer brukervennlige. Mange av dagens håndfrisett er såpass godt tilpasset øret at du knapt merker at du bruker det.

Likevel er det lett å bli distrahert når mobiltelefonen ringer i bilen og du må skynde deg å finne frem håndfrisettet før personen i andre enden gir opp og legger på.

Nå har det også dukket opp et trådløst håndfrisett du faktisk ikke behøver å ha på deg i det hele tatt. Finske Iqua har nemlig funnet opp Iqua Snake HFF 801, som er spesialtilpasset til bruk i bil. I stedet for å hekte håndfrisettet på øret, fester du det rundt overgangen mellom setet og nakkestøtten.

Iqua Snake har en mikrofon på tuppen og en høyttaler nær det venstre øret. Materialene skal være børstet metall og lær. Et LED-lys ved mikrofonen lyser når håndfrisettet er i bruk og når batteriet begynner å bli tomt. Iqua Snake lades selvfølgelig via bilens sigarettenner.

Håndfrisettet holder ut lange samtaler før batteriet takker for seg, nærmere bestemt 10 timer. Hviletiden skal være på 300 timer.

Mens noen av håndfrisettene beregnet på øret er nede i en vekt på 8 gram, er Iqua Snake en virkelig tungvekter. Iqua, mener at Iqua Snake også kan brukes utenfor bilen. Det er imidlertid fare for at det fort blir slitsomt å bære rundt på et 350 gram tung håndfrisett i lengden.

(Kilder: Iqua)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen