Blåtann fra Sony Ericsson

CES-messen, som startet i dag, er en av verdens desidert største begivenheter for forbrukerelektronikk. Nokia og Sony Ericsson har benyttet anledningen til å lansere om kapp. I mengden av nye produkter har det også dukket opp to nye hodesett fra Sony Ericsson.

Alternativ tekst mangler

MBR-100
Svensk-japanerne har utmerket seg med sitt Walkman-varemerke, noe som har ført med seg haugevis av musikktilbehør fra produsenten. MBR-100 er produsentens nye trådløse musikktilbehør for A2DP.

MBR-100 er en tilbehørspakke som gjør det mulig å spille av musikken trådlløst fra mobilen din til stereoanlegget ditt hjemme eller i bilen.

På den måten slipper du kabelrot, og mobilen kan slenge i sofaen eller i lomma mens du nyter musikken helt trådløst.

Blåtann-mottakeren har fått en blankpolert sort overflate. Med i pakken finner du to kabler; en RCA-kabel og en kabel med 3,5 milllimeters minijack-plugger. Dette bør passe de fleste lydanlegg.

Klikk for større bilder

MBR-100 har et innebygget oppladbart batteri, som kun krever en helt vanlig Sony Ericsson-lader. Hodesettet skal i følge Sony Ericsson dukke opp i butikkhyllene tidlig i første kvartal.

Alternativ tekst mangler

HBH-PV705
Sony Ericsson har heller ikke glemt av at mobiltelefonen skal brukes til andre ting enn musikk. HBH-PV705 er et trådløst hodesett for telefonsamtaler. Hodesettet veier 14 gram, noe som er ganske midt på treet.

Når det gjelder design er det ikke mye nytt ved HBH-PV705. Mens de fleste produsenter av slike hodesett lager nye løsninger der hodesettet festes i øregangen, eller i øregangen kombinert med en ørebøyle, har Sony Ericsson her gått tilbake til den tradisjonelle ørebøylen.

På utsiden av hodesettet finner du et utskiftbart deksel, og i pakken følger det med deksler i totalt tre forskjellige farger. I tillegg følger det med en bæreveske, pyntesmykker og et halsbånd.

Se bilder av tilbehøret >>

Batterilevetiden er oppgitt til så mye som 12 timer taletid og 300 timer hviletid. Hodesettet skal i likhet med MBR-100 dukke opp i butikkhyllene tidlig i årets første kvartal.

(Kilder: Sony Ericsson)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen