Blåtann-klokke fra Sony Ericsson

Alternativ tekst mangler
(Klikk for større bilde)

Sammen med den nye mobilen K320i, lanserte Sony Ericsson i dag en blåtann-klokke, MBD-100. Og det å vise tiden er ikke den eneste funksjonen. Blant annet viser den hvem som ringer, du kan bruke den til å styre musikken og den sier ifra når du glemmer telefonen hjemme.

MDB-100 er i utgangspunktet en analog klokke, og under dette finner du en OLED-skjerm som viser hvem som ringer og når man har fått meldinger. Om du får inn en samtale som du ikke vil svare, kan du avvise den ved et tastatrykk på klokken. Sony Ericsson trekker frem at dette er en praktisk funksjon når du sitter i møter.

Du kan styre musikken ved hjelp av knappene på MDB-100. Du kan spille av musikk, sette musikken på pause og hoppe til neste låt uten å måtte dra telefonen opp av lommen.

MDB-100 sier også ifra når du glemmer å ta med deg telefonen, ved at den gir fra seg en lyd når telefonen kommer utenfor rekkevidde.

Og vi får se flere Blåtann-klokker fra Sony Ericsson i fremtiden.

- MBW-100 er den første i en serie Bluetooth-klokker som Sony Ericsson vil utvikle i samarbeid med Fossil, sier National Account Manager Erik Sandsmark i Sony Ericsson i Norge.

Den analoge klokken kommer i salg i løpet av siste kvartal i år. Anslått pris er ca 2500 kroner.

(Kilder: Sony Ericsson)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen