Blåtann-jakke fra O'Neill

                 

Vi har tidligere skrevet om ScotteVest, som er en jakke som er spesielt utformet for å bære med seg mest mulig elektroniske suppeditter. Nå ser det ut som om de virkelig store klesprodusentene begynner å få øynene opp for konseptet. Nå har nemlig O'Neill, en anerkjent produsent av surfe- og snowboardklær, inngått et samarbeid med Infineon technologies for å utvikle et lignende produkt.

Denne gangen dreier det seg om en snowboardjakke som skal gjøre det lettere å høre på musikk og bruke mobiltelefonen mens man leker seg i puddersnøen. Jakken, som har fått navnet The Hub, har nemlig blitt utstyrt med en modul bestående av en fullverdig mp3-spiller og en Blåtann-brikke.

Musikken formidles via to stereo-høytalere som er sydd inn i jakkens overdel sammen med knapper for å styre musikken. Blåtann-brikken sørger for at man kan gjennomføre telefonsamtaler. Hvis man får et inkommende anrop vil musikken dempes når man svarer, slik at høytalerene kan brukes til samtalen. For å snakke bruker man mikrofonen, som er integrert i kragen. Dette forutsetter selvfølgelig at man har en Blåtann-telefon i en av lommene.

Jakken ventes å bli tilgjengelig som en del av 2004/2005 kolleksjonen til O'Neill, og kommer antakelig til å bli en del stivere i prisen enn ScotteVest om man går ut i fra prisklassen O'Neill-produktene pleier å ligge i. Vi vil allikevel tro at The Hub vil ha store muligheter for å slå godt an hos snowboard-entusiaster.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen