Blåtann-basert mp3 fra SE

  • Endret

HBM-30 har støtte for vanlige mp3-filer, så vel som atrac3 filer ? som er Sonys eget kopibeskyttede filformat. Mp3-spilleren har dessverre ikke støtte for Multi Media Card (MMC), men minnet kan oppgraderes med Memory Stick Duo. Det følger også med et slikt minnekort med 64mb minnekapasitet.

I motsetning til tidligere mp3-spillere bruker ikke HBM-30 mobiltelefonen som strømkilde. Hvilke batteri mp3-spilleren kommer til å bruke er enda ukjent, men vi vil anta at den kommer til å bruke AAA-batterier, som er de mest brukte batteriene i slike enheter. SonyEricsson skryter av hele 10 timer batterilevetid ved avspilling av musikk og hakket kortere taletid.

Mp3-spilleren kobles trådløst via blåtann til telefonenheten, og fungerer dermed som håndsfri til mobiltelefonen. Dette gjør at du for eksempel kan ha mobiltelefonenen i den ene lommen og mp3-spilleren i den andre.

Mp3-spilleren er utstyrt med knapper til å ta telefon og legge på, noe som gjør at du slipper å dra opp mobilen hver gang et anrop kommer. Musikken pauses automatisk i kjent SonyEricsson stil når det kommer innkommende anrop, og starter der den stoppet når du legger på. Det skal sies at øretelefonene ikke er trådløse, som betyr at du ikke er kvitt alle ledningene.

HBM-30 kan også vise til et liten skjerm som viser hvilke sanger som blir spilt, og forhåpentligvis også hvem som ringer ved innkommende anrop.

Sony Ericsson har ikke villet gi noen prisantydning for HBM-30, men vi vil nok tro at den vil ligge på et par tusen kroner. Vi håper på å komme tilbake med en test av settet i nærmeste fremtid.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen