Illustrasjonsbilde.
Illustrasjonsbilde. (Bilde: Ociacia/Shutterstock.com)

BitTorrent lanserer sin første originale Internett-serie

«Children of the Machine» blir en science fiction-serie for de teknologiinteresserte.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Den kjente fildelingsprotokollen BitTorrent assosieres nok fremdeles hovedsakelig med piratvirksomhet, men selskapet bak protokollen har også begynt å ta steg i retning av å gjøre den til en mer legitim plattform.

Nettstedet Adweek melder nå om et nytt prosjekt fra BitTorrent som tilsynelatende skal bidra ytterligere til å bygge opp plattformen til kommersiell markedsplass. Selskapet skal nemlig nå distribuere sin første originale Internett-serie.

Science fiction med androider

Serien, som tilhører kategorien science fiction, har fått navnet «Children of the Machine» og skal lanseres til høsten. Handlingen i serien er lagt til år 2031, hvor androider, altså menneskelignende roboter, har tatt over samfunnet.

Serien skal lanseres via BitTorrent Bundle-tjenesten, som også Radiohead-vokalisten Thom Yorke nylig brukte til å selge sitt nye musikkalbum. Dette vil altså bli det eneste stedet hvor serien blir tilgjengelig.

Children of the Machine blir produsert av Marco Weber, som fortalte at han velger BitTorrent som distribusjonsplattform fordi brukerne av protokollen tilhører den samme målgruppen som serien.

For de teknologiinteresserte

– Dette er et science fiction-show som henvender seg til dem som typisk er teknologiinteresserte, som gjerne er en mannsdominert gruppe. Vi har ikke laget en romantisk komedie, så seriekonseptet gjorde det naturlig å velge BitTorrent, sa Weber til Adweek.

Den første sesongen av serien, som skal bestå av åtte episoder, vil bli tilgjengelig gratis for dem som godtar reklame, og uten reklame må du ut med 5 dollar for hele sesongen. Pilotepisoden blir også gratis.

Serien skal altså lanseres til høsten, men det nøyaktige tidspunktet er ennå ikke kjent. Mer informasjon kan du finne på Internet Movie Database, men enn så lenge er det heller glissent med opplysninger også der.

Children of the Machine blir altså tilsynelatende en nerdeserie:
Vi har laget en liste over de beste filmene og seriene for nerder »

(Via TBI Vision)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen