Bitteliten Bluetooth fra Motorola

Om du er lei av de Bluetooth-hodesettene som til nå har vært å finne på markedet, og synes de er for store og tar ubehagelig mye plass i øret, er det på tide å åpne øynene. Motorolas H5 Miniblue er med sine drøye 3x4 cm noe av det minste vi har sett.

Den nye teknologien gjør at lyden plukkes opp gjennom øregangen, slik at støy utenfra reduseres, og samtaler blir klare og tydelige – selv på bråkete steder. Stemmen din plukkes altså opp via øregangen

Størrelsen til tross, er Miniblue altså ikke et mindreverdig alternativ hva lyd angår.

Det vi derimot gjerne skulle forbedret er batteritiden. Ifølge produsenten skal batteritiden være rundt 1.5 timer, mens den øker til 7.5 timer dersom du bruker den medfølgende bærbare ladebasen.

Hodesettet fungerer opp til 10 meter unna mobiltelefonen, og skal fungere med alle mobiltelefoner med Bluetooth-teknologi.

Hodesettet vil være tilgjengelig allerede i første halvdel av 2006, og er et utmerket alternativ for de som ikke bruker hodesettet så mye, og som vil dekke til minst mulig av øret med teknologi.

Mobilen.no kommer direkte tilbake fra Las Vegas med flere nyheter både fra Motorola og andre spennende utstillere på CES 2006.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen