Birger Steen til Microsoft Russland

Birger Steen

Jakten på den nye sjefen for Microsoft Norge er nå i full gang. Det er ennå ingen indikasjoner på hvem den nye sjefen vil bli, men det forventes at Microsoft vil gå ut med eventuelle kandidater ganske snart. Frem til Steens erstatter er på plass, vil Klaus Holse Andersen midlertidig ta over stillingen. Holse Andersen er i dag leder for Microsoft Nord-Europa.

Russland er i dag det største IT-markedet i Europa, og har ein årleg vekst på over 10%. Steen seier i pressemeldinga frå Microsoft at Microsoft er et utfordrende og spennende selskap med store utviklingsmuligheter og handlingsrom for den lokale lederen. Som multinasjonal aktør har vi behov for å forstå og engasjere oss i de spesielle utfordringene det enkelte lokale markedet står overfor. Desto mer integrert teknologien blir i alt vi foretar oss, desto større blir også dette behovet. Jeg har fått anledning til å lede det norske selskapet i denne retningen, og ser frem til å ta fatt på dette arbeidet også i Russland.

Steen har sørget for at Microsoft Norge har blitt det selskapet som leverer best resultater til Microsoft, og at selskapet fremdeles har en god utvikling. Steen snakker russisk etter å ha tatt russiskutdanning i Forsvaret, og har hatt tidligere oppdrag i Øst-Europa. Han er utdannet sivilingeniør fra NTNU, og har tidligere vore konsernsjef i SOL AB, direktør for forretningsutvikling i Schibsted-konsernet og konsulent for McKinsey.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen