Bindingsfritt selger

Nettbutikken GSM.no er eid av Chess-gründer Idar Vollvik, og vinner nå kunder ved å selge rabatterte mobiltelefoner uten bindingstid.

 

Forbrukere har lenge blitt advart mot å binde seg til dyre abonnement, og skal vi tro daglig leder Casper Knudsen tar nordmenn advarslene til følge.

Nettbutikken doblet omsetningen i 2005, og ifølge digi.no tror Knudsen selskapet vil nå en omsetning på 100 millioner i løpet av året og at de dermed blir Norges største nettbutikk på mobiltelefoner

 

Jungeltelegraf
Nettbutikken leverer mobiltelefoner til Chess, og når ut til stadig flere mobilsultne kunder. Og annonseringen går ifølge selskapet av seg selv.

– Vi har ikke brukt en krone på reklame. Vår tjeneste har solgt seg selv utelukkende på jungeltelegrafen, sier Knudsen til digi.no.

Billige mobiltelefoner med bindingstid på dyre abonnement faller i popularitet i takt med at bindingsfrie lavprisabonnement vokser, og en mobiltelefon uten bindingstid gjør det lettere for kunder å være prisbevisste.

GSM.no tilbyr finansiering av telefoner i alle prisklasser, og kunden står fritt til å bytte til den operatøren med best pris eller som best passer kundens behov.

For å finne det abonnementet som passer deg, kan du bruke Post- og teletilsynets mobilkalkulator.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen