Bilnavigasjon fra Nokia

Mobilen.no har testet en rekke navigasjonsløsninger sammen med Nokia-telefoner, men denne gangen dreier det seg om Nokias første rene navigasjonsenhet med kart over hele Europa.

Europa rundt uten bomtur
Navigasjonsenheten har fått navnet Nokia 330 Auto Navigation, og er ifølge Nokia et avansert hjelpemiddel som navigerer deg fra et europeisk land til et annet, med tydelige uttalte og opptegnede anvisninger på en 3,5 tommers trykkfølsom fargeskjerm.

- Forbrukerne ønsker i stadig større grad å kunne bruke tilpassede navigasjonsapparater mens de kjører og vi er glade for å kunne introdusere Nokia 330 Auto Navigation for å kunne dekke dette behovet, sier Sven Johansson, salgssjef i Multimedia Enhancements hos Nokia Skandinavia i en pressemelding.

- Nokia 330 Auto Navigation kompletterer den nylig lanserte serien med GPS og navigasjonsløsninger fra Nokia. Du finner lett veien gjennom Europa med den omfattende navigasjonsløsningen som innbefatter en integrert GPS- mottaker og europeiske kart.

Integrert GPS
Nokia 330 Auto Navigation har en integrert GPS-mottaker for å sikre at du får den satellitten som til en hver tid gir deg best dekning på reisen. Kartene er lagret på et 2GB minnekort, og du kan selv velge om du vil se ruten i to eller tre dimensjoner.

Ifølge Nokia har de gjort grep for å unngå at kjøreturen gjennom Europa blir kjedelig. Navigasjonsenheten har nemlig avanserte underholdningsfunksjoner slik at du kan underholdes både av musikk, bilder og video underveis..

Nokia 330 Auto Navigation er forventet å være i salg i utvalgte forretninger i Europa i fjerde kvartal 2006, til en estimert pris i underkant av 3000 kroner.

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen