Billigste webshop 2005

Alternativ tekst mangler

Våre kvartalsvise webshoptester gir et godt øyeblikksbilde av prisnivået hos norske webshoper. I denne kåringen, billigste webshop 2005, bruker vi tall fra alle de fire webshoptestene vi gjennomførte i året som gikk. Denne testen gir derfor en bedre indikasjon på hvilke webshoper som har stabilt lave priser i det lange løp.

Vinneren av testen "Billigste webshop 2005" er MultiCom! Vi fant at prisnivået til MultiCom er 6,00 % under gjennomsnittet.

Årets sølvmedalje går til samme webshop som sist gang, nemlig PS Data. Prisnivået var 5,84 % under gjennomsnittet.

Tredjeplassen går til vinneren fra 2004, PCutstyr, som har et prosentavvik 5,72 % under snittet denne gangen.

Det er altså bare 0,28 % som skiller mellom førsteplass og tredjeplass. Trenden fra tidligere år fortsetter: det er små marginer som skiller konkurrentene fra hverandre. Dette tyder på at det er sterk konkurranse i markedet, som fører til pressede priser, til glede for oss forbrukere.

Vi gratulerer vinnerne! 
Resten av topp-10-listen:

4. plass: MPX
5. plass: Vaagen Consulting
6. plass: ArtiCom
7. plass: Komplett
8. plass: Netshop
9. plass: Amentio
10.plass: Stretto


Lav pris er ikke alt!


I våre webshoptester ser vi på hvordan webshopene gjør det på et utvalg vanlige kvalitetsprodukter. Testene gir en god indikasjon på webshopenes prisnivå på denne typen varer, men det er også andre faktorer enn bare pris som er viktige. Vareutvalg, kundeservice, leveringstid og fraktkostnader er eksempler på viktige momenter. Slike kriterier tas ikke med i vurderingen i webshoptestene - her er det først og fremst prisene som gjelder.

Vi anbefaler at man danner seg et helhetlig bilde av webshopene før man handler. Dette inkluderer å sjekke ut vår webshopguide. Her rangeres webshopene basert på hvilke karakterer kunder har gitt webshopene det siste halve året. Her kan du også lese i detalj om erfaringer andre har hatt med de forskjellige butikkene og du kan legge inn dine egne erfaringer.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen