Billigste webshop 2004

Markedet for PC-komponenter er et marked med mange aktører og sterk konkurranse. Når vi nå kårer årets billigste webshop, ser vi på hvordan prisnivået hos webshopene er i forhold til en ideell webshop, altså en tenkt webshop med markedets laveste pris på samtlige produkter.

Vinneren for 2004 har etter våre beregninger hatt et prisnivå på 6,14% over idealpris. Webshopene på 2. til 6. plass hadde alle et prisnivå mellom 7,18% og 7,74% over idealet - med andre ord er det svært jevnt i toppen. Dette kommer oss kunder til gode, i form av priser presset til et minimum.

Vi som kunder vil selvfølgelig også ta andre forhold med i betraktningen når vi velger hvilken webshop vi skal handle hos. Kundeservice, betingelser, transport, returmuligheter, mulighet for personlig oppmøte i butikk o.l., kan også være avgjørende faktorer. Slike faktorer tar ikke vi stilling til her. Denne testen baseres utelukkende på pris og delvis sortiment. Føl dere velkomne til å bruke vår webshopguide for å lese hva andre kunder har å si om butikkene før dere handler.

Billigste webshop i 2004 ble PCutstyr, som imponerte med de laveste prisene året sett under ett. Andreplassen går denne gangen til PS Data og tredjeplassen går til Techline.

Vi gratulerer vinnerne!


 Resten av topp-10-listen ser slik ut:

4. plass: MPX
5. plass: Komplett
6. plass: Netshop
7. plass: Vaagen Consulting
8. plass: mShop
9. plass: Multicom
10.plass: yaTack

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen