Billigste webshop 2003

Kampen om kundene er en evig feide for vårt lands webshoper. For noen år siden fikk de norske leverandørene sterk konkurranse fra fremmed hold, da danske ITbutikken tok seg inn på det norske markedet. ITbutikken fikk raskt et fotfeste i markedet, som de har beholdt siden den gangen. I 2001 debuterte også svenskene på det norske markedet, med Databutikken. Begge disse webshopene har tidligere gjort det godt i våre prissammenligninger, ITbutikken har faktisk tatt prisen for årets billigste webshop 3 år på rad.

Sammen med rundt 60-70 norske landsdekkende webshoper (se liste), så er det ikke annet å vente enn at det blir priskrig. Og priskrig - det har det vært. Det siste året har flere butikker måttet legge ned virksomheten eller sågar gått konkurs, men det har også kommet nye til. Denne priskrigen slår selvsagt positivt ut for oss kunder, i form av billigere varer. Men i tillegg til lav pris er det også andre kriterier man ser på som kunde. Kundeservice, betingelser, transport, returmuligheter, mulighet for personlig oppmøte i butikk osv. Slike faktorer tar ikke vi stilling til her, denne testen baseres utelukkende på pris og delvis sortiment. Føl dere velkomne til å bruke vår webshopguide for å lese hva andre kunder har å si om butikkene før dere handler.

Da er det på tide å avduke vinnerne; årets billigste webshop er ITbutikken! Dette er imponerende nok fjerde året på rad at ITbutikken kåres til billigste webshop. Andreplassen går denne gangen til MultiCom og tredjeplassen går til MPX. Vi gratulerer!

 

 

... og resten av topp-10-listen ser slik ut:

4. plass: Vaagen Consulting
5. plass: PSdata
6. plass: Databutikken.com
7. plass: Norsk Elektrodata
8. plass: PCutstyr
9. plass: AGIcom
10.plass: Komplett

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen