Billigst på kontantkort

Den skarpe konkurransen mellom mobiloperatørene har hittil ført til lavere ringepriser på abonnement og kutt i prisen på både SMS og MMS. Nå tar Chess nytt tak, og denne gangen er det kontantkortene som står for tur.

Selskapet kunne nemlig i dag annonsere en nær halvering av ringeprisen på kontantkort til 99 øre, som dermed gjør Chess Kontant til det desidert billigste alternativet for de 1,7 millioner kontantkort-brukerene i Norge.

Til sammenligning tar Netcom og Telenor Djuice i dag 1,99 kr per minutt fra sine kunder mens et Telenor Ring Kontant enda ligger på en svært stiv pris på 2,79 kr per minutt. Heller ikke kontantkort-tilbydere som Sense og Lyse kan tilby priser på under to kroner per minutt til sine kunder per i dag.

Også på sending av tekstmeldinger, som er en stor utgiftspost for mange kontantkort-brukere, ligger Chess i tet med en pris på 49 øre per melding. Oppstartsavgiften er riktignok stiv, slik det pleier å være på kontantkort, og man betaler ikke mindre enn 69 øre for hver samtale man starter opp.

Interessant nok legger Chess seg med dette på nøyaktig det samme prisnivået som sin nye konkurrent Talkmore, og deres forhåndspåfylte abonnement. Begge de to operatørene krever forøvrig også at man lader opp ringekontoen sin via nett eller bank.

Man finner forøvrig en oppdatert oversikt over abonnementene til de norske mobiloperatørene, samt en priskalkulator, på Telepriser.no.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen