Billigst i landet på GPRS

Nye mobiloperatører spretter for tiden opp som paddehatter over hele landet, der den ene overbyr den andre med stadig lavere priser og takster. Sistemann ut er One Mobile, som er en virtuell operatør i Netcoms nett.

Den nye operatøren kan vise til noen av de laveste prisene på markedet. Samtaler koster ikke mer enn 79 øre per minutt, som gjør dem til biligst i landet sammen med BS, Chess og Lyse. One kan også tilby noen av de billigste tekstmeldingene i landet med en pris på 44 øre per SMS.

Når det kommer til GPRS kan One by på de hittil beste prisene vi har sett. Man betaler kun 6 kr per MB man laster ned. Det undergår selv Symfonika, som tidligere har vært prisleder med 7 kr per MB.

De billige ringeminuttene har selvsagt sin pris. For å få tilgang til de beste SMS-prisene må man forskuddsbetale månedsavgiften på 50 kr for 12 måneder. Kundeservicen er heller ikke så mye å skryte av; man blir henvist til å fylle ut et skjema på nettsiden. Telefonnummer og e-post finner vi ikke.

One leveres av Mobilfabrikken, som er det samme selskapet som står bak nettbutikken UtenAbonnement.no. Mer informasjon om den nye mobiloperatøren er tilgjengelig på Ones hjemmesider.

Dersom du er usikker på hvilket abonnement som er billigst for deg, bør du ta en titt på TelePriser.no. Her kan man oppgi eget forbruk og se hvilken operatør som er billigst. Tjenesten drives av Post- og Teletilsynet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen