Billigere Bluecom

Bluecoms kampanje, som varer frem til august, er ment for å trekke oppmerksomhet til at selskapet er i full gang med å bygge ut egne sentraler, og dermed kan sette sine egne priser. Fra nå av kan man få 3 mbit ned og 640 kbit opp for 599 kroner, 1500/512 for 399 og 512/384 for 249 kroner dersom man er heldig nok til å bo i Oslo, Bærum og Larvik.

I motsetning til andre typiske kampanjer, er bindingstiden til Bluecoms nye tilbud bare på ett år - og etableringen er gratis. Les mer om tilbudet hos Bluecom.

Bygging på høygir
Ifølge produktsjef Harald Baardseth i Bluecom, har kampanjen vært planlagt lenge - og det var helt tilfeldig at prisene kom dagen etter at NextGenTel økte hastigheten. Utbyggingen til Bluecom går i rivende fart, sier Baardseth:

- Vi bygger ut for fullt på østlandsområdet, og vil ha 60 egne sentraler ved utgangen av juni, sier han, og legger til at selskpet vil ha over hundre egne sentraler i løpet av 2004. Hvilke sentraler som blir bygget ut er avhengig av hvor mange kunder Bluecom har fra før - de bygger på sentralene med flest kunder først. Dermed blir utbyggingen spredt over hele landet.

Snart også tjenester
- Det er små marginer i privatmarkedet, svarte Baardseth på spørsmål om dette er noe de klarer å tjene penger på. Men vi har solid drift og en fornuftig "approach" til utbyggingen.

Ifølge Bluecoms produktsjef kan vi også vente oss en del spennende ting fra selskapet fremover, som ikke har oversett det konkurrentene deres holder på med på tjenestesiden. Nøyaktig hva som kommer ville han derimot ikke ut med av konkurransehensyn; men de som liker å spå, kan jo ta en titt på disse sidene.

(Kilde: Bluecom)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen