Billigere Blu-ray fra Pioneer

Billigere Blu-ray fra Pioneer

Las Vegas og CES er stedet for mange nye lanseringer av hjemmeelektronikk i disse dager. Pioneer benytter anledningen blant annet til å lansere tre nye Blu-ray-spillere, BDP-120, BDP-320 og Elite BDP-23FD.

Alle kommer med støtte for BD-Live (profil 2.0), noe som bør være en selvfølge i disse dager. Videre har samtlige støtte for HDMI 1.3, og interne dekodere for Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus og DTS-HD Master på plass.

Den enkleste modellen, BDP-120 (avbildet over), leveres med 1 GB flashminnepinne, mens BDP-320 og BDP-23FD begge kommer med 1 GB internt minne. Som kjent krever BD-Live at spillerne har minst 1 GB tilgjengelig lagringsplass.

Pioneer Elite BDP-23FD
Pioneer Elite BDP-23FD

BDP-320 kan i tillegg skilte med en rekke funksjoner for bildeoptimalisering, som 48-bit deep color-støtte og støyreduksjonskretser.

Elite BDP-23FD skiller seg litt ut ved sin RS-232-port, som forenkler oppsett i mer automatiserte konfigurasjoner.

Mer overkommelig pris

Pioneer er i manges øyne ansett for å operere med vel høye prislapper, og har inntil nå manglet en rimelig Blu-ray-spiller. Det blir det en endring på når BDP-120 kommer på markedet. Veiledende pris er nemlig ventet å bli rundt 1700 kroner her til lands.

De to andre modellene blir dyrere, og Elite BDP-23FD er ventet å koste rundt 4000 kroner. Leveransene starter til våren (april).

(Kilder: I4U, Crunch Gear, EngadgetHD)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen