Oppos hittil billigste BD-spiller: BDP-80

Billigere Blu-ray fra Oppo

Oppo BDP-83 er en fleksibel Blu-ray-spiller som har mottatt en rekke utmerkelser. Og spilleren har ikke bare gjort seg bemerket blant sluttkundene, men også andre high-end-produsenter selger spilleren under sitt eget navn.

Selv om BDP-83 er regnet for å gi mye for pengene, er likevel over 5000 kroner i det meste laget å legge ut for en BD-spiller for folk flest. Derfor kommer Oppo nå med en billigere spiller, som koster rundt halvparten av BDP-83.

BDP-80 arver veldig mange av egenskapene til storebroen. Det betyr bred formatstøtte, inkludert avspilling av DVD-Audio og Super Audio CD. Det betyr også profil 2.0 og analoge 7.1-utganger, for å nevne noe.

Forskjellen ligger i bruk av en rimeligere videoprosessor samt at IR- og RS232-porter er droppet. Hva prosessorbyttet eventuelt gjør for bildekvaliteten er foreløpig ikke kjent. Oppo har ellers satt opp en egen sammenligning mellom de to spillerne her.

Klikk for større bilde

Den nye spilleren har fått en veiledende pris på $289, som direkte overført til norske kroner betyr 1675. Dersom spilleren skulle nå norske butikker regner vi med en utsalgspris opp mot 2500 kroner inkl. mva.

Oppo i Norge?

Før jul i fjor bestemte Oppo seg for ikke å introdusere BDP-83 på det europeiske markedet. Likevel har spilleren vært tilgjengelig via mer eller mindre uoffisielle kanaler her til lands, og det er selvsagt alltid en mulighet å bestille direkte fra utlandet.

Følg oss på Twitter
Følg Audiovisuelt på Twitter

Det er foreløpig ikke kjent om Oppo vil åpne opp for offisiell distribusjon av BDP-80 her til lands. Men de som ønsker det, får nok uansett tak i spilleren.

(Kilder: Electronic House, Oppo, Slashgear)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen