Billigere VR-briller finner du ikke
Teknofil
(Bilde: Archos/montasje)

Billigere VR-briller finner du ikke

Har du en 200-lapp å avse til Archos VR Glasses?

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Den franske produsenten Archos har nettopp lansert sine egne Virtual Reality (VR)-briller som koster langt mindre enn de vi har sett til nå. Brillene kommer i salg via Archos' nettbutikk og andre utsalgssteder allerede i november. Prisen blir ifølge en pressemelding bare 24,99 euro, altså drøye 200 kroner.

Selskapet skriver videre at Archos VR Glasses vil fungere sammen med alle mobiler som har en skjerm på inntil 6 tommer og som kjører Android, iOS eller Windows Phone. Tilkoblingen skjer via Bluetooth.

For bare noen dager siden lanserte for øvrig Carl Zeiss en lignende VR-brille som koster tre ganger så mye. Også denne ble omtalt som billig i forhold til de kommende VR-brillene Oculus Rift og Samsung Gear VR.

Støtter alle VR-apper

Archos hevder at de nye VR-brillene vil for eksempel kunne brukes til spill, vise videoinnhold i 360-graders vinkel, kobles til droner og la brukerne reise tilbake i tid og besøke det gamle Egypt via ulike apper. 3D-videoer i stereoskopisk modus støttes også.

Archos VR Glasses skal være kompatibel med samtlige VR-apper som finnes, og angivelige finnes det over 100 av dem i dag.

Ifølge pressemeldingen vil de nye VR-brillene fungere optimalt på en 5-tommers mobil med minimum en firekjernersprosessor, samt akselerometer og gyroskop. 

Tidligere i år har Archos både lansert to billige smartmobiler og en rimelig smartklokke.

Den som venter på noe godt må vente enda lengre
Forbrukerutgaven av Oculus Rift kommer først til neste sommer? »

(Kilde: pressemelding via Ubergizmo)

 

 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen