Billige kameraer fra Fujifilm

Kameraene er identiske, med unntak av oppløsningen. De har henholdsvis 4 og 5 megapiksler. De har også 3x optisk zoom, autofokus og 1,8 tommer LCD-skjerm med 77 000 punkters oppløsning. Det er med andre ord ikke noe voldsomt, men det fungerer.

Alternativ tekst mangler
Se større bilde i produktguiden

Kameraene har en svært begrenset videofunksjon, med oppløsning på maksimalt 320 x 240 punkter med 10 bilder i sekundet. Kameraene bruker 2 stk AA-batterier, så du slipper å legge mye penger i ekstra batteri, eller være redd for å slippe opp for strøm på feil tid.

Det som skiller kameraene fra andre billigmodeller er at de benytter Fujifilms egen CCD-sensor – Super CCD HR. Andre kameraer med denne brikken har fått svært god omtale for bildekvalitet og støyegenskaper. Bildekvaliteten avhenger naturligvis også av objektivet og signalbehandlingen, og vi kan ikke forvente at det er den samme kvaliteten på objektivet i disse kameraene som i ett som koster 1000 kroner mer, men det er likevel en mulighet for at disse kameraene tilbyr en bildekvalitet vi tidligere ikke har sett på kameraer i denne prisklassen.

Veiledende pris på kameraene er 1595,- for A400 og 1795,- for A500, og de blir tilgjengelige i mars.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen