Billige e-bøker på norsk

Billige e-bøker på norsk

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Bokforlaget Lille Måne har valgt å lage sin egen løsning, med egen server og egen produksjon av elektroniske bøker. Forlaget skal publisere norske e-bøker, og de skal bli billigere enn det mange kanskje tror.

Lille Måne satser i utgangspunktet på kostholdsbøker med fokus på lavkarbo, men utgir også selvutviklingsklassikere, noen romaner og filosofiske bøker.

– Selvsagt må e-bøker koste mye mindre enn papirbøker, alle bokkjøpere forstår det. Jeg er svært oppgitt over den massive kampanjen som enkelte forleggere har bedrevet i mediene, der de har forsøkt å etablere det som en «sannhet» at det er dyrt å distribuere og å lage e-bøker. Det stemmer ikke, sier forlagssjef Jan Mesicek i forlaget Lille Måne.

Blant bøkene som ble lansert i går er lavkarboklassikeren «Doktor Dahlqvists guide til LCHF – ekte lavkarbo», Dale Carnegies klassikere «Hvordan vinne venner» og «Lev livet uten bekymringer» og Ayn Rands berømte murstein «Kildens utspring».

Forlaget har tenkt å lansere nyheter hver uke ut mars, men lanseringstilbudet på kr 49,- per bok, varer minst ut april. Etter det vil de gjøre en individuell vurdering per bok.

– Jeg tror på ingen måte at e-boken i overskuelig fremtid vil utkonkurrere papirboken, men det vil være et supplement og en måte å promotere og utvikle forfatterskap på, samt være til glede for leserne. Det er vårt mål med denne kampanjen å glede norske lesere med billige e-bøker, som ufortjent har måttet vente på somling i bransjen, sier Mesicek.

E-bøkene er i epub-format og kan leses på PC, Mac, iPad/iPhone, Android og de fleste lesebrett, dog ikke Kindle.

(Kilde: Lille Måne)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen