Billig smartphone fra Samsung lansert

Den nye smarttelefonen Samsung i740 ble offisielt lansert i Ukraina, noe som neppe er tilfeldig ifølge Unwired View. Det er nemlig slik at Samsung satser på at den nye mobilen vil bli populær i voksende mobilmarkeder, spesielt der folk ikke har hatt et særlig stort utvalg av smarttelefoner fra før.
 
Samsung i740 er en smarttelefon i mellomklassen, og vil komme til å koste langt mindre enn mange andre smarttelefoner på markedet.
 
Ikke Wi-Fi eller 3G
Den nye Samsung-mobilen er utstyrt med Windows Mobile 6.1, 2,8-tommers trykkskjerm, et 3,2-megapikselkamera med autofokus, innebygget GPS, FM-radio, Bluetooth A2DP og støtte for micro-SD minnekort.
 
Det som er overraskende er at Samsung i740 utrolig nok verken har Wi-Fi eller 3G, noe som betyr at det blir tregt å bruke mobilen til mobilsurfing. De fleste smartphone-brukere idag forventer både Wi-Fi og 3G på sine mobiler, ifølge Intomobile.
 
Prisen på Samsung i740 vil ligge på rundt 285 Euro, cirka 2.300 norske kroner. Det er foreløpig ikke kjent når smarttelefonen vil komme til Norge.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen