Billig sekspakning fra Motorola

Ikke alle trenger fargeskjerm.
Ikke alle trenger fargeskjerm.

Motorola kan ikke klandres for å glemme de som ikke vil punge ut i dyre dommer for en mobiltelefon. Nå har det dukket opp bilder av hele seks nye billigtelefoner fra den amerikanske produsenten.

I likhet med Motorolas tidligere budsjettmodeller er også de nye telefonene i W-serien. Motorola har fremdeles ikke gitt ut spesifikasjonslistene, men de er nok ikke særlig lange.

Ikke fargeskjerm

W206 og W213 er telefoner for de som ikke ser helt verdien av bilder, MMS og lignende, og har derfor ikke fått fargeskjerm. Sannsynligvis er den eneste forskjellen på disse to modellene at den ene har radio, akkurat som tidligere billigpar som W200/W220.

W175 og W180
W175 og W180

De fire andre telefonene i serien er W156, W160, W175 og W180. Felles for alle disse er at de har fått et tydelig Razr-inspirert utseende med flate taster.

Heller ikke her skal det være de store forskjellene, utover at W160 og W180 skal ha radio, mens de to andre ikke har det.

Ingen av telefonene i den nye W-gruppen har fått kamera, 3G, blåtann eller andre funksjoner utover det helt grunnleggende.

Dette gjør dem perfekt for de som bruker telefonen til ringing og SMS, og ikke har noe behov for å betale ekstra for funksjoner de ikke bruker.

Det er også et kjent faktum at billigtelefoner med lite funksjoner oftest tåler mer før de blir ødelagt, samtidig som det tar lenger tid før batteriet går tomt for strøm.

Om telefonene kommer til Norge er fremdeles ikke kjent.

(Kilder:Engadget, Phone Arena, Mobile Gazette)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen