Billig SE til Norge

Sony Ericsson har satset sterkt på langt mer avanserte telefoner den siste tiden, men gjør nå opp for seg med T290i. Dette er en svært enkel telefon med det treffende mottoet "Enkelt å ringe". Kjøper du denne telefonen bør du strengt tatt ikke ha behov for mer enn basisfunksjonene i en mobiltelefon. Fordelen er at et kjøp av denne modellen knapt merkes i lommeboka.

T290i er en videreutvikling av T230. Forskjellene er fra forgjengeren er stemmestyring og forbedret programvare. I tillegg kan du nå velge mellom to farger på telefonen. Muligheter for synkronisering mot PC gjør det enkelt å overføre kontakter mellom telefonens kontaktliste og Microsoft Outlook. Telefonen har fått en STN-skjerm på 101x80 punkter og en fargedybde på 4096 farger. Dette legger begrensninger for multimediaopplevelsene, men telefonen er heller ikke laget med tanke på mms-fanatikerne.

Det ser heller ikke ut som om menysystemet har blitt oppgradert siden sist. Til og med menyvalgene og deres plassering er identisk med T230. Vi kunne kanskje forventet et snev av fremskritt, men det er tydelig at Sony Ericsson ikke har investert mer enn nødvendig på denne modellen.

Med T290i får du det du trenger: mulighet for å ringe, sende sms og mms, samt nyttige funksjoner som kalkulator, kalender og alarmklokke. På de 400 kb med minne har Sony Ericsson også fått klemt inn de to spillene V-rally og Five Tones om du skulle kjede deg. Det er idag kun to modeller i samme prisklasse; Siemens MC60 og Nokia 2600.

Det er nettopp prisen som er det mest nevneverdige ved T290i. Den er nemlig en av de desidert billigste på markedet per dags dato, med en minstepris på drøye 800 kr. Skal du ha en annen telefon i samme klasse må du ut med litt flere hundrelapper. Leverandørenes priser kan du undersøke nærmere i prisguiden.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen