Billig men lekkert fra Motorola

Motorola har hatt enorm suksess med sine Razr-telefoner, og de nye mobilene produsenten viser frem på CommunicAsia bærer preg av at design fortsatt er viktig.

To av nykommerne, W220 og W375 er foldemobiler, mens W208, W170 og W210 er klassiske, helstøpte mobiltelefoner.

Lavpris
I tillegg til design, har prisen vært avgjørende under utviklingen av de nye modellene. Ifølge Mobile-Review er det tatt særlig hensyn til mindre velstående mobilbrukere i utviklingsland.

Det er ikke oppgitt eksakte priser på noen av modellene, men Motorola antyder at alle modellene vil ligge i lavprissegmentet.

Radio
Ingen av de nye modellene har avanserte funksjoner som 3G, EDGE, Bluetooth og MP3-spiller, men tilgjengjeld har alle nykommerne fått FM-radio. En av mobilene har til og med fått et VGA-kamera med på kjøpet.

W220 har støtte for Wap 2.0, en liten og ikke spesielt god skjerm med 128x128 punkters oppløsning. Den har støtte for både MMS og SMS-meldinger i tillegg til at den altså har FM-radio. W220 skal være tilgjengelig allerede i tredje kvartal.

W375 er den eneste som har fått plass til et kamera under panseret. Kameraet er av typen VGA, og tar bilder som egner seg best til bruk på telefonen, eller til å sende rundt som MMS-bilde. Skjermen er hakket bedre enn på W220, og som de andre er også W375 utstyrt med FM-radio.

Bar-modellen W208 er den minst underholdende mobilen Motorola nå viser frem. Den er riktignok utrustet med radio, men den har verken kamera, støtte for MMS eller noe særlig annet å glede seg over. Som helt enkel forretningsmobil får den pluss for å ha plass til mange navn i telefonboken, en kalender og klokkealarm – så kommer du i hvert fall ikke for sent. W208 er tilgjengelig mot slutten av året.

Enda bedre organisering får du på W170. Den har kalender, klokkealarm, kalkulator, stoppeklokke og en telefonbok med plass til hele 500 oppføringer. Med på kjøpet får du som nevnt FM-radio, støtte for SMS og en telefon du selvsagt kan ringe med. Også denne har forventet ankomst i kvartal tre.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen