Billig batteristerk hardhaus

Med Samsungs nye tøffing-telefon får du to måneders standby-kapasitet, Xcover tåler også støt, støv og vannsprut.

– Nå kan du snakke uavbrutt i nesten et helt døgn uten å måtte lade mobiltelefonen, sier Johan Larsson, nordisk produktsjef for Samsung mobiltelefoner, i en pressemelding.

Xcovers batteri kan klare opptil 1 600 timer i hvilemodus, rundt tre ganger lengre enn en vanlig mobil. Er du av den snakkesalige sorten er det greit å vite at telefonen skal holde til en sammenhengende samtale på 22 timer.

Lyst på en skikkelig avansert Samsung-mobil?
Les vår test av Samsung Wave.

Vakker er telefonen ikke, og er beregnet for jobb- og fritidsbrukeren. Samsung selv trekker fram deg som jobber utendørs eller i tøffe miljø, eller er aktiv utendørs som målgruppe. Designmessig følger Xcover sine modellsøsken Xcover B2100 og B2700.

Telefonen er IP54-klassifiert, noe som betyr at den oppfyller internasjonale standarder for å håndtere fukt, vannsprut og støv. Det tåler også å mistes i betonggulvet.

På teknologisiden er det tatt mer hensyn til praktiske løsninger enn det siste og hotteste. Samsung har gitt Xcover en ekstra kraftig høyttalertelefon om du skal føre en samtale med flere på steder med mye bakgrunnsstøy, her er minnekortstøtte, FM-radio og musikkspiller og lommelyktfunksjon. Innebygd kamera er det også, men kun i VGA-oppløsning - 0,3 megapiksler.

Noen stor surfemobil er dette heller ikke, skjermen er liten og det er ikke støtte for 3G. Men så koster tøffingen heller ikke mye, 800 kroner uten abonnement vil Xcover havne på ut i butikk.

Her finner du alle våre mobiltester.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen